Toni Kros

TONI KROS IDE U PENZIJU?
Ima ugovor do juna 2023. godine

Fudbaler Real Madrida i Njemačke reprezentacije Toni Kros mogao bi da se penzioniše na kraju sezone!

To je vijest koja se može pročitati u madridski medijima koji su otkrili ovu ekskluzivnu i pomalo senzacionalnu informaciju o tome da u Realu strahuju da bi Toni Kros mogao da se povuče na kraju ove sezone. Kros ima ugovor do juna 2023. godine, svi u Madridu žele da on ostane, a ne dovodi se u pitanje da li Nijemac želi da ode iz kluba već da li uopšte želi da nastavi sa fudbalom.

Sjajni vezni fudbaler više je puta govorio da je fizički i psihički iscrpljen i da neće gledati na broj godina, već na svoj lični osjećaj kada bude odlučivao o odlasku u penziju. Kros je rođen 1990. godine i još mnogo može da da fudbalu ali je pitanje da li je on spreman na to i zbog toga ne želi da žuri sa odlukom o nastavku saradnje sa Realom jer hoće da osluškuje svoje tijelo u novoj zahtevnoj sezoni.

Nijemac je nezamjenjiva karika u timu kod Karla Anćelotija, ali Italijan ima plan da ga drži svježim tokom sezone i da mu smanji minutažu kad god mu se ukaže prilika. Real ima dugačku klupu jer tu su Valverde, Čuameni, Kamavinga, Sebaljos, pa Kros može da odmori kad god osjeti tu potrebu. 

Takođe, nije tajna ni da Real pomno prati Džuda Belingema, koji bi baš mogao da bude zamjena za Krosa, ukoliko se ispostavi da želi u penziju. 

Međutim sve su to još nagađanja sa kojima ne treba da se žuri, vidjećemo šta će o svemu reći Kros na ovu temu narednih mjeseci.


Izvor fotografije: Getty images

Comments are closed.