Nasilje

AdmiralBet i AdmiralBet ABA liga poručuju, “Stop nasilju nad ženama”

U cilju podrške i podizanja svijesti o borbi protiv nasilja nad ženama, kompanija AdmiralBet donira novčanu pomoć Sigurnoj kući.

Danas se obilježava Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama i želimo da iskoristimo ovu priliku da pomognemo najosjetljivijim kategorijama društva i da skrenemo pažnju javnosti na ovu izuzetno značajnu temu.

“Srećan sam što mogu da saopštim da smo u AdmiralBet ABA ligi j.t.d., zajedno sa svim klubovima učesnicima, prepoznali priliku da, uz pomoć kompanije i našeg generalnog sponzora AdmiralBet, implementiramo našu društveno-odgovornu ulogu i da podignemo svijest društva o poteškoćama sa kojima se danas suočavaju mnoge žene. Nadamo se da zajedno možemo da pomognemo da se stvori svijet bez nasilja i bolje sutra za svakog pojedinca u našem društvu“, izjavio je Dubravko Kmetović , direktor AdmiralBet ABA lige j.t.d.

Tokom trajanja utakmica 8. kola AdmiralBet ABA lige, igrači svih klubova imaće obilježja na licima u vidu crvene boje, kao znak podrške i obilježavanja ovog međunarodnog događaja.

“Svi znamo koliki je problem u našem društvu nasilje nad ženama i veoma nam je drago da je AdmiralBet dio zajedničke borbe za pomoć žrtvama nasilja kojom se ukazuje na ovaj gorući problem našeg društva”, rekao je CEO AdmiralBeta, Marko Ribarić.

Akcija će biti realizovana tako što će za svaki postignuti poen tokom 8. kola AdmiralBet ABA lige, kompanija AdmiralBet donirati novčani iznos od 1000 dinara.

“AdmiralBet je kompanija koja jednako tretira polove i ima veliki broj žena na rukovodećim mjestima. Mislim da je zajednička obaveza svih društvenih subjekata da učine sve što je u njihovoj moći, ne samo u verbalnom osuđivanju akcija, već i konkretnim djelima pomoći žrtava kako bi se pomoglo najugroženijim kategorijama stanovništva“, dodaje Ribarić.

“Mi koji radimo u Sigurnoj kući i sa ženama žrtvama nasilja smo tu da pokušamo da im pomognemo na sve načine i da se zahvalimo pojedincima i organizacijama kao što su AdmiralBet i AdmiralBet ABA liga. Velike kompanije se odlikuju time da imaju osjećaj da se nađu ljudima kojima je pomoć neophodna”, izjavila je Vesna Stanojević, koordinatorka Sigurne kuće.


Tagovi: Nema ponuđenih tagova

Comments are closed.