Admiralbet tiket dana

ADMIRALBET PREDLAŽE
Evo šta igrati danas

3955 Red Star – Nancy 0-2 (1.75)

Nansi je poslije lošeg starta krenuo ka vrhu. Doduše još su daleko, ali nisu bez šansi, nekadašnji prvoligaš i osvajač kupa želi nazad u drugu ligu nakon ispadanja. Neće biti lako u Parizu, Red Star igra tvrdo, ne treba očekivati golove.

5106 Luebeck – Hamburger (A) GGII (3.00)

Lubek je lider četvrte lige grupa “Sjever”, tim sa Baltika igra lošije u posljednje vrijeme, ispustili su solidnu prednost, protiv amatera velikog Hamburgera pobjeda je imperativ. Gosti su osvojili više bodova na strani, igraju uvijek napadački pa su golovi dobar izbor.

5638 Larne – Coleraine 1 (1.56)

Domaćin je iznenađenje šampionata. Larn je osvojio titulu prije tri godine, ali ove sezone niko nije očekivao furiozan start. Pokvarili su utisak protiv Linfilda u posljednjem kolu, ceh će platiti Kolerajn.

1252 Huesca – Sporting Gijon x2&0-2 (2.10)

Najstariji klub u Španiji, Ueska, nalazi se u gornjem domu, ciljaju baraž, mnogo poznatiji Hihon će teško sa ovoliko remija uspjeti da se dokopa top šest. Ne vjerujemo da će Asturijci izgubiti u Aragonu, malo golova se podrazumijeva.

6055 Qatar – Senegal 2 (1.63)

Jedini način da Katar igra Mundijal je da ga organizuju, eto i to se, na žalost, desilo, ali otvaranje šampionata je pokazalo da je domaćin nedorastao. Za njih će biti podvig ako uzmu bod ili eventualno postignu gol, no, teško. Senegalci su i bez Manea dobar tim, nezasluženo su izgubili od Holanđana u finišu, ali za njih prvenstvo počinje sada. Ako dobiju Katar, protiv Ekvadora će rješavati u posljednjem kolu. U svakom slučaju, oni teško primaju golove, a vjerovatno će biti dovoljno da jednom nađu put do mreže slabašnog arapskog tima kako bi dobili ovaj meč.


Comments are closed.