ezgif.com-gif-maker

ADMIRALBET SPECIJAL
Mogu li trojica Željkovih vojnika do 50+

Crno – bijeli igraju večeras protiv Makabija od 20.30 časova. Nema sumnje da nas čeka novi spektakl u Areni i bogata ponuda na AdmiralBet-u.

Zagrijavanje krećemo sa ponudom ko će postići prvi poen na meču?

Juče na utakmici Zvezde i Asvela bio je to Kuzmić, sada je favorit Lorenco Braun koji će biti dočekan zvižducima, kvota je 3.50, njegov saigrač Boldvin je na 4.50.

Od Partizanovih igrača Le Dej kvota 5.00, Naneli isto, Lesor je na 6.00. Nema Pantera u ponudi jer on ne počinje utakmice.

Što se tiče drugih ponuda, zanimljiv je broj trojki, granica je na 9.5 trojki, a možete da se kladite na skokove i asistencije.

Specijali košarkaša su takođe veoma zanimljivi. Možete da se kladite na dabl-dabl Matijasa Lesora, 15+ poena 10+ skokova, Panterovih 20+ poena i 5+ asistencija, a čeka vas i omiljena kombinacija košgetera u Partizanu Lesor, LeDej i Naneli 50+ poena, kvota je 15.

OVDJE možete da provjerite sve mogućnosti kada su u pitanju specijali za večerašnju utakmicu.

Iz AdmiralBeta su se potrudili da vam pruže maksimalnu ponudu za večerašnji derbi Evrolige jer očigledno je da vlada veliko rivalstvo između ova dva kluba. “Ponos Izraela” uvijek diže temperaturu u Beogradu, pa nas čeka nevjerovatan meč.

Kvota dana, najveća u BiH je na pobjedu Armanija protiv Žalgirisa u Litvaniji. Ne zaboravite da provjerite i poene igrača u današnjim košarkaškim utakmicama.

Naravno, ima i fudbalske ponude, Srbija u posljednjoj pripremnoj utakmici gostuje protiv Bahreina.


Comments are closed.