nedovic bentil vildoza sportske

ADMIRALBET SPECIJAL
Sjajna evroligaška ponuda

Zvezda večeras dočekuje Asvel, prilika da se okrene novi list i sa novim trenerom Duškom Ivanovićem krene ka sredini tabele u Evroligi. Podsjetimo, crveno-bijeli su na skoru 1-6, na posljednjem mjestu Evrolige.

Zvezda je favorit protiv francuske ekipe koja je izgubila primat od Monaka, ali je već godinama u Evroligi.

Ono što nudi AdmiralBet, uz kompletnu ponudu Evrolige je specijal u kome imate prilike da na primamljive kvote gađate učinak Zvezdinih igrača, ali i Nanda De Kola, zvučnog imena koji se vratio ljetos u domovinu. Ako De Kolo ubaci 15+  i bude imao 7+ asistencija, kvota je 9.50.

U slučaju da Zvezdin trio Vildoza, Bentil i Nedović iskombinuje 50+ poena, kvota je 10, isto plaćaju Vildozinih 15+ poena i 7+ asistencija. 

Dodajmo da možete da se kladite na Nedovića (15+ poena, 5+ asistencije, kvota 7.50), ali i na Bentila, sa dabl-dablom (15+ poena, 10+ skokova, na kvotu 15).

Dakle, čekaju nas velika uzbuđenja, od večerašnjih mečeva, izdvajamo i dabl-dabl na Miloša Teodosića na kvotu 8.00, Virtus igra protiv Valensije u Bolonji.

Provjerite i poene igrača, sjajno veče u Evroligi.

Kvota dana je pobjeda na Portugal u prijateljskom meču protiv Nigerije i to prelaz iz 1-1 (kvota 1.85), imamo još fudbalskih specijala, a kompletnu ponudu pogledajte ovdje.


Comments are closed.