Zvezda specijali

ADMIRALBET SPECIJAL
Zvezda u Berlinu, kvota 10 na trio

Crvena zvezda je stigla do druge pobjede u Evroligi. Prošlog četvrtka je Duško Ivanović na klupi debitovao pobjedom protiv Asvela, nije bilo lako, ali sada se lakše diše, pa crveno-bijeli sa više optimizma gostuju u Berlinu.

Žele prvu pobjedu na strani protiv Albe, tim je spreman za “brejk” čime bi se vratio i definitivno poslije očajnog starta.

Kao i obično AdmiralBet ima dobru ponudu na Zvezdu, bilo da se radi o kvoti na pobjedu crveno-bijelih, bilo da je riječ o specijalima, ali i poenima igrača.

Kada su poeni igrača u pitanju, Nikola Ivanović na više od 8.5 poena je naš prijedlog, naravno možete da se kladite i na ostale košarkaše u Evroligi iz večerašnje ponude.

Granice na trojke, asistencije i skokove Zvezde možete da vidite OVDJE, a AdmiralBet nudi i poseban specijal, Benti, Vildoza i Nedović, 50+ poena (kvota10), ali i 5+ trojki Nemanje Nedovića koje bi mogle da budu uvod u dobar rezultat. (kvota 8.00).

Recimo da se od Nedovića mnogo očekuje, vidjećemo hoće li naći šut spolja, Alba igra ofanzivnu košarku, Zvezda ima lošu tradiciju sa Berlincima, ali to ne mora ništa da znači.


Comments are closed.