Barsa Partizan specijal

ADMIRALBET SPECIJAL
50+ poena ove trojice vode do pobjede

Poslije veličanstvene pobjede nad Makabijem, Partizan će u Barselonu. Večeras ih čekaju Katalonci koji nisu dobro startovali, ali su vezali tri pobjede, prije neuspjeha prošlog četvrtka na gostovanju Efesu.

Ponuda AdmiralBeta je sjajna.

Naime, osim one standardne, imate priliku da se kladite na poene igrača, ne samo na taj meč, već i ostale. Što se tiče crno-bijelih, mi nismo predložili možda više od 9.5 poena na Dantea Egzuma koji je razbio Makabi. Australijanac će imati poseban motiv jer je prošlu sezonu proveo baš u Barsi.

Što se specijala tiče, kao i obično, možete da se kladite na granice, skokove (margina 33.5), trojke (8.5) i asistencije (14.5), ali i na naš posebni specijal, 50+ poena Pantera, Egzuma i LeDeja, kvota je 10.

Kada pogledate njihove brojke u posljednjim mečevima, više nego realno, očekuje se da Panter koji je odmarao protiv Splita bude glavno napadačko oružje, a ako saberete prosjeke trojice igrača crno-bijelih, oni su na oko 45 poena po meču u Evroligi.

Barselona prima 78.5 poena po meču, dakle u “Blaugrani” nas očekuje sjajna košarka i vjerovatno veliki broj poena.

Podsjetimo, danas je kvota dana dvojka na Efes protiv oslabljenog Milana, 1.90, najveća ne samo u Srbiji. Možda će se mijenjati tokom dana, ali će ostati uvijek veća u AdmiralBetu nego u ostalim kladionicama.

Srećno!


Comments are closed.