Specijal

ADMIRALBET SPECIJAL
Raste kvota na Brazil

Odbrojavamo sate do starta Srbije na Mundijalu, ne može teže, ali ni slađe, ako iznenadimo najveću fudbalsku naciju na svijetu.

Kladionice nam daju male šanse, što se AdmiralBeta tiče, kod njih kvota raste na pobjedu Brazila, sada je 1.55, što znači da većina onih koji se klade vjeruje u reprezentaciju Srbije.

AdmiralBet je pripremio SPECIJAL, možete da birate opklade, zanimljiva je ona prelaz iz 1-2, napravila ga je Saudijska Arabija protiv Argentine, Japan protiv Njemačke, uz preokret Srbije i 5+ golova, kvota je 83.

One realnije su recimo, da u prvom poluvremenu bude 2+ golova i da Vlahović postigne gol na ovom meču, kvota je 7, tipovali su tačan rezultat, 1:2 uz Sergejev gol, kvota strašnih 55.

Sve kvote i opklade možete da vidite OVDJE.

Uz to imate i specijal sa meča Portugala i Gane, ako želite da podržite Ronalda koji je ostao bez kluba, ali sigurno da ga to mnogo ne zanima, jer mu je samo Portugal na pameti.

Što se kvote dana tiče, ona je “napumpana”, odnosno najveća u Evropi, na Fenerbahče u Milanu protiv Armanija, trenutno je 1.54. Lider Evrolige je favorit protiv Lombardijaca koji su od one pobjede u beogradskoj “Areni”, nanizali pet poraza.


Comments are closed.