Specijal Partizan (2)

ADMIRALBET SPECIJAL
Može 30+ na Kevina Pantera?

Partizan poslije poraza u Barseloni gostuje večeras u Madridu. Rival je naravno Real, koji ima skor 6:3, vezali su četiri pobjede i svakako će i večeras biti favoriti protiv crno-bijelih.

Situaciju otežava povreda Smajlagića što dodatno smanjuje rotaciju, ali možda i otvara šansu za više minuta Brodzijanskog.

AdmiralBet je pripremio specijale koji se tiču Partizana, Kevin Panter je bio neprimjetan protiv Katalonaca, ali ga je Obradović sačuvao za Madriđane. Obično poslije slabe utakmice odgovori paljbom, popularna kladionica nudi sjajnu kvotu 20, ako Panter postigne 30+ poena.

Ako Partizanova udarna trojka, Lesor-Panter-Naneli, stigne do 50 poena na večerašnjoj utakmici, kvota je 25. Nije nemoguće, Real igra na veliki broj poena, Partizan je jedan od najefikasnijih timova Evrolige, pa se očekuje veliki broj koševa. Uostalom, Virtus i Olimpijakos su pobijedili u Kastilji upravo zahvaljujući sjajnoj ofanzivi.

Uz Specijal, jasno, imate priliku da se kladite i na poene igrača, ne samo sa ovih mečeva već i ostalih večerašnjih utakmica Evrolige.

Utakmica u Hali sportova u Madridu počinje u 20.45 časova.


Comments are closed.