Specijal Mundijaal

ADMIRALBET SPECIJAL
Šta nas čeka danas na Mundijalu u Kataru?

Kreće kompletan program, tačnije poslije zagrijavanja u prva dva dana, danas ćemo vidjeti četiri meča.

Sve počinje od 11.00 časova, Argentina startuje na Mundijalu, rival je Saudijska Arabija i zaista bi trebalo da se desi čudo da Južnoamerikanci ne zabilježe pobjedu. Uz naravno kompletnu ponudu, AdmiralBet nudi i specijal, pobjeda Argentine, dva gola u prvom poluvremenu i gol Di Marije. “El Fideo” će biti u timu, oporavio se od povrede i mogao bi da učestvuje u goleadi.

Takođe, dobra kvota je na Lautara Martineza kao prvog strijelca na meču, 5.41.

U popodnevnom programu, od 14.00 časova igraju Danska i Tunis, svakako da su Evropljani favorit, ali je tim sa sjevera Afrike prilično je čvrst.

Meksiko će na Poljsku, to je ključna utakmica u grupi u kojoj bi Argentina trebalo da dominira. Poljaci se nisu proslavili na prošlom Mundijalu, ponovo su oči uprte u Levandovskog. AdmiralBet je spremio specijal 1-2I&1-2II poluvrijeme što je jako popularna opklada među onima koji jure golove, plus pogodak Leve, kvota je 5.00. Ako Meksiko ne izgubi, a “Čaki” Lozano prvi zatrese mrežu Poljaka kvota je 9.00.

Današnji program zatvaraju Francuzi i Australijanci, sjajna prilika za Gale da dobro startuju, ako bude 1+I&2+II, odnosno ako favorit savlada Meta Rajana jednom u prvom i dva puta u drugom poluvremenu, a Kilijan Mbape bude strijelac, kvota je 5.50,  a ako prođe očekivana kombinacija 1&2-5 golova, uz to da Žiru načne “Kengure” kvota je 6.50.


Comments are closed.