Sergej Milinković Savić

BOMBA U ITALIJI
Milinković Savić mijenja klub

Fudbaler Lacija i reprezentativac Srbije Sergej Milinković-Savić, postigao je dogovor sa Juventusom, tvrdi italijanska “Gazeta delo Sport”.

Novinar italijanskog lista Alfredo Pedula navodi da je srpski fudbaler dogovorio lične uslove ugovor sa Juventusom.

“Milinković-Savić bi u Juventusu trebalo godišnje da zarađuje šest miliona evra plus bonusi. Do dogovora je došlo poslije sastanka menadžera igrača Mateje Kežmana i predstavnika Juventusa. Ovaj dogovor će važiti od jula 2023. godine”, tvrdi Pedula.

On ističe da je ostalo da se dva kluba dogovore oko visine obeštećenja. Pedula podsjeća da je Milinković-Savić u prethodnih nekoliko godina bio u italijanskim medijima “glavna zvijezda prelaznog roka”. Međutim, predsjednik rimskog kluba Klaudio Lotito nije želio da proda srpskog fudbalera.

“Milinković-Savić ima ugovor sa Laciom do juna 2024. godine, a Lotito traži obeštećenje od 100 miliona evra, pošto zna da niko neće da ponudi taj novac. Srpski fudbaler je voljan i da produži ugovor sa Laciom”, piše italijanski novinar.

On ističe da se u narednih nekoliko mjeseci očekuju pregovori između predstavnika Lacija i Juventusa, a konačnu riječ o ovom transferu daće predsjednik rimskog kluba.

Pedula podsjeća da u Juventusu već igraju srpski fudbaleri Filip Kostić i Dušan Vlahović, koji zajedno sa Milinković-Savićem trenutno nastupaju na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Izvor teksta: Srpskainfo
Izvor fotografije: FSS

Comments are closed.