BORAC TWITTER NLB

BORAC DEMONSTRIRAO SILU (VIDEO)
Idući protivnik Sparsi

Na prvom susretu drugog “balona” u Sarajevu, izabranici Zorana Kašćelana demonstrirali su silu protiv hrvatske Gorice slavivši rezultatom 54:96.

Od početka Banjalučani su nametnuli svoj ritam i stekli 15 razlike što je trasiralo put ka pobjedi. Na poluvremenu je razlika iznosila “plus 27”, 29:56, pa je bilo jasno da će zabilježiti novu pobjedu u regionalnom takmičenju.

U nastavku je razlika samo rasla do ubjedljivih 42 poena viška. “Crveno-plavi” još jednom su pokazali odličnu formu u ovoj sezoni i da mogu da naprave velike stvari u sezoni pred nama.

Amsal Delalić predvodio je Borac sa 16 pogodaka i sedam skokova, dok je kod hrvatskog predstavnika najbolju partiju pružio Toni Jelenković sa identičnim učinkom.

Trener Borca Zoran Kašćelan bio je prezadovoljan nakon trijumfa njegovih izabranika.

“Velika razlika u kvalitetu. Od samog starta smo poslali jasnu poruku da smo prije svega dobro pripremljeni, mada nisam očekivao da će biti ovolika razlika. U drugom dijelu smo se trudili da damo priliku mlađim igračima, ali generalno smo zadovoljni. Pobjeda se piše, a vjerujem da može mnogo da se nauči iz ovakvih utakmica”, rekao je Kašćelan.

U idućem kolu Borac će igrati sa domaćinom Sparsom dok će Gorica snage odmjeriti sa Heliosom.


Izvor fotografije: Twitter/Aba league 2

Comments are closed.