TITE REUTERS

BRAZILCI JEDVA DA SU POMENULI SRBIJU
Možda bi trebali više pažnje da obrate na ''Orlove''

Selektor fudbalske reprezentacije Brazila Tite nije želio da precizira kako će njegov tim izgledati na sutrašnjoj utakmici protiv Srbije.

U prepunoj sali za konferencije, Brazilci su rešetali Titea, njegovog pomoćnika Klebera i kapitena Tijaga Silvu pitanjima, ali prstohvat njih, odnosno jedno, bilo je o selekciji Srbije.

Tite nikako nije želio da otkriva karte za sutra, baš kao što to nije učinio ni Dragan Stojković. Srpski selektor je nedavno rekao da zna kakav će Tite tim izvesti, pa da vidimo…

“Brazil voli fudbal i svjestan sam toga. Vjerujte, iako smo posljednji Mundijal osvojili 2002. godine, imamo šanse sada jer posjedujemo početak, sredinu i kraj. Možda sam imao privilegiju kakvu nisu imali drugi selektori, moji prethodnici… Neću vam reći koji je tim za sutra jer ne želim da dozvolim našim rivalima da saznaju tim za sutra. Nije strateški da vam to kažem, imam različite opcije za Srbiju”, naveo je Tite.

Srbiju je nešto više prokomentarisao njegov pomoćnik Kleber i to je sve. Možda bi ipak trebalo da ukažu više pažnje…

“Naš rival dolazi sa dosta iskustva, imao je sjajne utakmice i rezultate. Znamo da se neki njegovi igrači još oporavljaju od povreda, pažljivo smo ih studirali, znamo šta rade, kako igraju. Činjenica je da smo favoriti, ali to moramo da pokažemo na terenu, da iskoristimo prednosti koje imamo”, rekao je Kleber.

Tite je odgovarao na pitanja o ostatku svoje ekipe, bile su tu riječi Tijaga Silve o Nejmaru i slično…

Izvor teksta: sportske.net
Izvor fotografije: Reuters

Comments are closed.