IMAGO Bukari

BUKARI POD PRITISKOM ZBOG PROSLAVE GOLA (VIDEO)
Fudbaler Zvezde na udaru javnosti

Gana je izgubila svoj meč prvog kola od strane reprezentacije Portugala. Ronaldo i saigrači su u nevjerovatnom meču slavili sa 3:2, Bukari je postigao taj drugi gol za afričku reprezentaciju, a umalo su “crne zvijezde” stigle i do boda u završnici. 

Bukari je bio presrećan zbog prvog gola na Mundijalu, ali je po kraju meču napadnut sa svih strana. Mediji i navijači u Gani su pisali kako nije trebao toliko vremena da posveti proslavi gola, jer je rezultat i dalje bio nepovoljan za Ganu. Sa druge strane, mediji ga provlače i to što je kopiranjem Ronaldovog načina slavlja u neku ruku i iskazao nepoštovanje prema portugalskoj legendi. 

Fudbaler Crvene zvezde se potom oglasio preko mreža. 

“Primjetio sam da je moja današnja proslava generisala komentare koji tvrde da sam iskazao nepoštovanje prema Ronaldu. Ovo je netačno. Bio sam preplavljen emocijama u trenutku zbog postizanja gola za moju zemlju na Svjetskom prvenstvu, što je dovelo do moje proslave. Moje vaspitanje mi ne dozvoljava da ne poštujem starije, a kamoli jednog od mojih idola. Hvala vam na podršci i fokusiramo se na sledeću utakmicu”, napisao je Bukari. 

Gana se sprema za meč drugog kola, u ponedjeljak igraju protiv Južne Koreje u meču koji je ključan za obe reprezentacije.

Izvor teksta: sportske.net
Izvor fotografije: Imago

Comments are closed.