Novak Đoković EFE

ĐOKOVIĆ PROGOVORIO O PENZIJI
Nakon osvajanja Izraela

Najbolji srpski teniser Novak Đoković sa trofejom u rukama napustio je Izrael i otisnuo se u Astanu gdje ga čeka turnir serije 500.

Prije polaska ka Kazahstanu, Đoković je bio gost tamošnjeg medija “Walla sport” za koji je pričao o uspjehu ostvarenom u Tel Avivu.

“Igrao sam mnogo tenisa ove nedelje, to je ono što sam želio i zbog čega sam došao u Izrael. Nisam imao vremena da idem okolo, da budem iskren, ali sam uživao na plaži, tu sam provodio bar sat vremena svakog dana, džogirao sam, vozio bicikl, plivao… Prošetao sam malo i starim gradom i vidio malo istorije”, rekao je Novak.

Prije dolaska u Izrael, Đoković je učestvovao na Lejver kupu i prisustvovao je oproštaju Rodžera Federera od profesionalne karijere. A, izraelske medije je zanimalo, kada će on?

“Nisam blizu penzije, ne želim previše da razmišljam o tome. Rodžer je imao prelijepu penziju na Lejver kupu u Londonu. Svi smo bili tamo, sa njegovom porodicom, da se oprostimo od njega na veličanstvenom događaju u veličanstvenoj areni. Mora da je to bilo posebno za njega i nema sumnje da je to zaslužio. Jedno znam da ću sigurno željeti, da moji veliki rivali dođu da se oproste od mene”, naveo je Đoković otkrivši da će njegova majka sigurno biti najtužnija tog dana.

Izvor teksta: sportske.net
Izvor fotografije: EFE

Comments are closed.