Getty images DJokovic

ĐOKOVIĆ TROFEJOM ZAVRŠIO SEZONU (VIDEO)
Povreda mučila Srbina

Novak Đoković osvojio je završni teniski Master u Torinu nakon što je bio bolji od Norvežanina Kaspera Ruda sa 2:0 u setovima.

Očigledno je bilo da Srbin ima problem sa nekom povredom, ali na svoj servis nije popustio, čak je propustio i tri brejk lopte. Dvije u drugom gemu, a jednu u devetom. Norvežanin se izvukao tada, ali nije u 12. gemu. Đoković je stigao do 30:40, upasivio servis Ruda i u dugoj razmjeni ga natjerao na grešku i na taj način osvojio set.

Drugi set počeo je sigurnim servisima i jednog i drugog a onda Đoković dodaje gas i u četvrtom gemu drugog seta pravi brejk a zatim ga potvrđuje i ekspresno je 4:1. Do kraja meča sigurno su uzimali svoje servise a Đoković je vidno snagu čuvao za svoj servis. Najveće uzbuđenje je voiđeno u posljednjem Đokovićem servis gemu kada pri rezultatu 30:30 Srbin uzima poen koji je imao 36 razmjena a onda asom stavlja tačku na ovaj meč za konačnih 6:3.

Ovo je Đokoviću 91 titula u karijeri a šesta titula na završnom Mastersu i sada su na vrhu liste poravnani on i Rodžer Federer.


Izvor fotografije: Getty images

Comments are closed.