Katar Reuters

DRUGI DAN MUNDIJALA U KATARU
Šta nas očekuje danas

Pred nama je drugi dan Mundijala u Kataru a na rasporedu su tri utakmice koje bi nam mogle dati mnoge odgovore već na startu o tome koliko daleko bi pojedine reprezentacije mogle da idu.

Raspored utakmica:

EngleskaIran (14.00)

Holandija – Senegal (17.00)

SADVels (20.00)

B Grupa

Današnji program od 14.00 časova otvoriće Engleska i Iran a to će biti njihov prvi međusobni susret. Večeras od 20 časova na programu je meč između Sjedinjenih Američkih Država i Velsa.

Engleska je apsolutni favorit u ovoj grupi i jedan od kandidata za osvajanje trofeja. Iranci umiju da budu nezgodni ali bi sve sem sigurne pobjede “Gordog albiona” na ovom meču bilo ogromno iznenađenje.

Amerikanci imaju talentovan mlad tim i žele da prođu grupu. Velika su očekivanja od ovog tima a ako izdrže pritisak i pobjede Vels njihov cilj će biti jako blizu. “Zmajevi” više od pola vijeka nisu igrali na Mundijalu imaju svoju računicu i sigurno da Bejl i društvo nisu došli u Katar da budu statisti.

Kompletiranje prvog kola A grupe

Na otvaranju Mundijala Ekvador je bio ubjedljiv i savladao domaćina sa 2:0, a danas će se odigrati i drugi duel u Grupi A između Senegala i Holandije kojim će se kompletirati prvo kolo ove grupe.

Holandija je favorit u ovom meču ali I pored izostanka Manea aktuelni šampion Afrike ima respektabilan tim i izabranici Luja van Gala moraće ozbiljno da se pomuče ako žele da pobjede u ovom duelu.

Kakav ste vi prognozer pokažite na admiralbet.ba uz najbolje kvote i najširu ponudu igara.


Izvor fotografije: Reuters

Comments are closed.