Srbija

“GENERALKA” SRBIJE PRED MUNDIJAL
‘’Orlovi’’ spremni za Bahrein

Reprezentacija Srbije danas će od 16.30 časova odmjeriti snage sa Bahreinom u generalnoj probi pred Mundijal u Kataru.

Mnogi smatraju da je Bahrein idealan protivnik jer ekipi nije potrebna veoma jaka provjera. Svi igrači su uveliko u najjačem trenažnom procesu, izašli su iz svojih liga gdje su odigrali neke veoma jake mečeve, pa nikome sada nije potrebno zamaranje pred prvu utakmicu na Mundijalu.

Bahrein će Draganu Stojkoviću Piksiju poslužiti da posloži kockice, da dotjera i utegne što se može, a i ako se stvore novi problemi, da ih odmah prepozna i eliminiše.

Uglavnom, teško da ćemo na ovom meču vidjeti mnogo minuta za Dušana Vlahovića koji je trenirao praktično punom parom prethodnih dana, a potvrđeno je da Mitrovića, Kostića i Lukića nećemo gledati na ovoj utakmici. Sergej je dobio udarac u posljednjem meču italijanskog prvenstva, pa će vjerovatno i on odmarati na ovom meču. Šansu će najvjerovatnije dobiti veliki dio ostalih igrača, koje je Stojković poveo na Mundijal.

Bahrein je ekipa koja prepušta posjed jačim reprezentacijama od sebe, traže šansu iz kontri i sa tom taktikom su skoro ugrozili Kanadu. Prave dosta faulova, što i nije baš prijatno pred Mundijal. Rezultat nije u prvom planu za Srbiju, ali se očekuje da ne prime gol jer je će to biti sjajno za samopouzdanje pred jakog rivala.

Izvor teksta: sportske.net
Izvor fotografije: FSS

Comments are closed.