Srbija Brazil Getty images

“IDEMO DALJE”
Poruka kapitena i Saše Lukića

Fudbaler koji je velika uzdanica srpske reprezentacije od dolaska Dragana Stojkovića Piksija jeste Saša Lukić, a poslije utakmice sa Brazilom se oglasio za TV Arenasport gdje je rekao da je ekipa nesvjesno pala. 

“Generalno smo odigrali dobro u prvom. Držali smo linije, imali su nekih polušansi. Drugo smo očigledno pali, vidjeli ste svi. Loš početak turnira, idemo dalje. Imamo još dvije utakmice i ne predajemo se”, rekao je Saša Lukić. 

Zašto je Srbija pala u drugom poluvremenu?

“Možda ta jedna greška koja nas je izvadila iz takta. Pali smo. Morate držati koncentraciju 90 minuta, i da idete naprijed. Oni su bili bolji i čestitamo im”, istakao je Lukić. 

Jasno, naredni meč je sada najbitniji.

“Okrećemo se Kamerunu”, rekao je Saša Lukić. 

Kapiten Dušan Tadić smatra da se ekipa dobro branila prvo poluvreme, ali da je u nastavku odigrala veoma slabo na presing Brazila. 

“Jeste, oni su kvalitetna ekipa. Prvo smo se dobro branili. Prvi gol im je dao vjetar u leđa i bilo im je mnogo lakše, a mi smo preuzeli rizik. Ostaje žal, okrećemo se narednim utakmicama”, istakao je Tadić. 

“Nije bilo prostora, dobro su igrali presing. Nismo našli prostor da odigramo kvalitetan pas. Idemo dalje”, rekao je on. 

Izvor teksta: sportske.net

Comments are closed.