Igokea

“IGOSI” JURE TREĆI PLEJ OF ZAREDOM

Igokea u ovu sezonu ulazi sa jasnim ciljem a to je treće uzastopno učešće u plej ofu AdmiralBet aba lige.

Tim iz Laktaša još uvijek se prisjeća istorijske sezone 2012/2013 kada su završili prvi regularni dio sezone i napravili pravo čudo onda kada to niko nije očekivao.

Od tada je prošlo mnogo vremena, Igokea je imala i uspona i padova ali nije uspjevala doći do plej ofa sve do unazad dvije godine kada je po drugi put došla do te faze takmičenja a isto to ponovila i u sezoni iza nas pa je jasno da su apetiti isti i u predstojećoj.

Trener tima ostao je Dragan Bajić, čovjek koji se može nazvati legendom kluba i neko ko zna šta Igokei treba da bi došla do cilja jer kad god su “Igosi” igrali plej of on je bio na čelu stručnog štaba.

Klub je uspio da zadrži dosta prvotimaca iz prošle sezone tako da je većina već navikla na metode rada trenera Bajića. U timu su ostali Nikola Tanasković, Anatabija Voler, Marko Jošilo, Dešon Stivens, Stefan Đorđević i Darko Talić. Njima su se pridružili Dušan Tanasković, Haris Delalić, Kendrik Rej, Brajant Kraford i Nikola Marić.

Tim je u predsezoni pokazao veliki kvalitet i mogućnosti pa će biti zanimljivo ispratiti koliko popularni “Igosi” mogu dobaciti u ovoj sezoni AdmiralBet aba lige.

Fotografija: aba-liga.com


Comments are closed.