Luka Jovic

JOVIĆ ODBIO DA UĐE U IGRU
Povreda jača ili ljutnja na trenera

Luka Jović srpski napadač ostao je na klupi za rezerve u pobjedi Fiorentine nad Veronom 2:0.

Naime, nakon devet takmičarskih nastupa u nizu na kojima nije dao gol, a na nekima od njih je igrao prilično malo (22 minuta protiv Tventea, pa 20 protiv istog rivala, svega pet protiv Udinezea, te 36 protiv RFS-a na evro-sceni), on je u četvrtak u Ligi konferencija dobio priliku da odigra cijelo drugo poluvrijeme na gostovanju Bašakšehiru.

Nije uspio da pomogne ekipi da izbjegne ubjedljiv poraz (3:0), a tom prilikom je dobio jedan nezgodan udarac. Činilo se najprije da će da igra protiv Verone, ali ga je trener Vićenco Italijano ipak ostavio na klupi, sa željom da mu šansu ukaže u drugom poluvremenu. Međutim Jović nije želio da uđe u igru

Ovako je o tome obavjestio javnost portal “firenzeviola”.

“Vrlo interesantnu pozadinu situacije kada je zamjenjen (starter Fiorentine) Kuame otkrio je kanal DAZN. Trener Italijano se okrenuo ka klupi i pitao Jovića kako se osjeća, jer je želio da ga tada uvede u igru umjesto Kuamea. Srbin mu je, međutim, odgovorio da se ne osjeća 100 odsto spremnim i da bi on više volio da ne ulazi u igru. Kao rezultat toga, starteg “ljubičastih” je ubacio svježe snage u vidu Kabrala”, izvjestio je portal “firenzeviola”.


Izvor fotografije: EPA/EFE

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *