Zoran Dragisic

JUNIORI BORCA SPREMNI ZA AŠDOD

Juniori Borca sutra će na stadionu Dr Milan Jelić u Modriči odigrati revanš meč Omladinske lige šampiona protiv izraelskog Ašdoda.

Banjalučani nemaju nimalo lak zadatak da nadoknade 0:2 iz prvog meča u Izraelu. Međutim, u taboru banjalučana uvjereni Su da uz maksimalnu agresivnost i zalaganje mogu do dobrog rezultata.

 Trener Zoran Dragišić poručio je da je svima u klubu žao što premijernu domaću evropsku utakmicu ne mogu da igraju u svom gradu, jer se stadion renovira.

“Apsolutno smo svjesni koliko težak zadatak nas čeka. Prvu utakmicu u Izraelu smo izgubili i pored naše dobre igre i u ovom momentu bi bilo jako neozbiljno da obećavamo bilo šta osim borbe za svaku loptu od prve do posljednje minute”, rekao je Dragišić.

On je istakao da dvije stvari mogu da dovedu njegovu ekipu u situaciju da izbaci Ašdod i prođe u naredni krug takmičenja.

“Prvi je maksimalna koncentracija na sve detalje od prve do posljednje minute, da budemo koncentrisani na svaku loptu, da tačno znamo šta radimo kad se branimo, a šta kad napadamo. I druga stvar je ono što nas je krasilo u rpvoj utakmici, a što moramo dići na još viši nivo, to je agresivnost. Ašdod je jako organizovana ekipa, koja u svakom trenutku zna šta radi, jako respektabilna ekipa. Moramo da budemo agresivni do bola da pokušamo da neutrališemo te njihove dobre strane, da pokušamo da uz malu dozu sreće da povedemo,a onda ako povedemo nadamo se uz podršku publike da možemo da ostvarimo plasman u naredni krug”, kazao je Dragišić i dodao da njegova ekipa ne smije da srlja i da bi to bilo pogubno, te da ne treba očekivati striktnu markaciju pojedinih igrača Ašdoda koji su se istakli u prvom meču.

Meč počinje sutra u 19 časova na stadionu Dr Milan Jelić u Modriči uz TV prenos na Arena sport.

Fotografija: MONDO/Goran Arbutina


Comments are closed.