Milan Borjan /MLS

KANADA OBJAVILA SPISAK ZA MUNDIJAL
Borjan i Dejvis vođe ekipe

Reprezentacija Kanade je objavila spisak fudbalera koji će je predstavljati na predstojećem Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Kanada je poslednji put igrala na Mundijalu 1986. godine u Meksiku, kada je izgubila sve tri utakmice u grupi, postigavši jedan pogodak. Upravo zbog toga, tim koji predvodi selektor Džon Herdman biće i više nego motivisan da poslije 36 godina pauze ostvari što bolji utisak, a ove godine će nastupati u Grupi F u kojoj su još i Belgija, Hrvatska i Maroko.

Sada je tu i kompletan spisak igrača, a ono što sve najviše zanima je to da se, kao što se i očekivalo, na spisku našao golman Crvene zvezde, Milan Borjan.

Golmani: Milan Borjan (Crvena zvezda), Džejms Pantemis (Montreal), Dejn Kler (Minesota)

Odbrana: Samjuel Adekugbe (Hatajaspor), Žoel Vaterman (Montreal), Alister Džonston (Montreal), Riči Larija (Toronto), Kamal Miler (Montreal), Stiven Vitorija (Čaves), Derek Kornelijus (Panetolikos)

Vezni red: Liam Frejzer (KMSK Dajnze), Ismael Kone (Montreal), Mark Entoni Kaje (Toronto), Dejvid Voterspun (Sejnt Džonston), Džonatan Osorijo (Toronto), Atiba Hačkinson (Bešiktaš), Stifen Eustakio (Porto), Samjuel Piete (Montreal)

Napad: Tejdžon Bjukenan (Briž), Lijam Milar (Bazel), Lukas Kavalini (Vankuver), Ike Ugbo (Troja), Džunior Hojlet (Reding), Džonatan Dejvid (Lil), Kajl Larin (Briž), Alfonso Dejvis (Bajern Minhen)

Izvor teksta: sportske.net
Izvor fotografije: MLS

Comments are closed.