Lenard kavai

KAVAJ LENARD SE VRAĆA NA TEREN!

Jedan od najboljih košarkaša današnjice Kavaj Lenard vratiće se na teren na početku sledeće sezone u NBA ligi.

Član LA Klipersa se povrijedio u plej-ofu 2021. godine i zbog toga propustio čitavu prethodnu sezonu.

On je spreman da ponovo zaigra košarku i zbog toga je bio vidno srećan, a upitali su ga da li bi igrao da su Klipersi bili u finalu prošle sezone.

“Šta bi bilo kad bi bilo. Ali, da, igrao bih da su Klipersi došli do finala. Čitav ovaj proces oporavka i dizanja tegova me je ojačao i fizički sam u nekom smislu napredovao. Vratio sam se, treniram u kampu dok se moj oporavak i napredak uredno prati. Osjećam se dobro, krećem se bez bolova i sad idem korak po korak kako bih se vratio u staru formu. Plan je da treniram i igram košarku, a ostalo ćemo vidjeti”, rekao je Lenard.

Klipersi će uz Kavaja Lenarda imati i Pola Džordža, a tu su i Džon Vol, Ivica Zubac, Robert Kovington, Markus Moris… To je definitivno tim za najveća djela.

Lenard je u bogatoj karijeri osvajao NBA ligu sa San Antonio Sparsima i Toronto Reptorsima. U Klipersima vjeruju da im on na 100 odsto spremnosti može donijeti prvu titulu i istoriji franšize. Oni nikad nisu bili ni blizu šampionskog naslova u NBA ligi i u vječitoj su sjenci gradskih rivala Lejkersa.

Izvor: sportske.net

Fotografija: BETA/AP/Mark J. Terrill


Comments are closed.