Mesi i Ronaldo

KO JE BOLJI U OVOM SPORTU? (FOTO)
Fotografija Mesija i Ronalda obilazi svijet

Lionel Mesi i Kristijano Ronaldo svakako su osobe sa ogromnom marketinškom vrijednošću, a to je želio da iskoristi i čuveni francuski brend. Luj Viton je već više od 150 godina sinonim za luksuz i kvalitet, a i danas je francuska kompanija sa ovim imenom jedna od vodećih u svijetu mode.

Slično u svijetu fudbala važi za Kristijana Ronalda i Lionela Mesija, koji spadaju u red najboljih igrača koje je ova planeta vidjela. Zbog toga su iz Luj Vitona željeli da svoj prestiž pokažu na taj način, što će njihove proizvode reklamirati upravo portugalska i argentinska zvijezda.

Najbolji tajming za plasiranje reklame u kojoj su dvojica glavnih likova Mesi i Ronaldo svakako je pred start Mundijala, na kojem će dvojica pomenutih asova predstavljati svoje zemlje.

Tako je na Instagram profilu poznate kompanije osvanula fotografija koja prikazuje Lionela Mesija i njegovog najvećeg rivala kroz čitavu fudbalsku karijeru Kristijana Ronalda, kako se nadmudruju u šahovskoj partiji. Ovaj duel odigrava se na jednom od kofera koje je proizveo upravo Luj Viton, a dizajniran je u stilu šahovske table.

“Pobjeda je stanje uma” – stoji u opisu fotografije, koja je poslužila kao savršena reklama za tako prestižan proizvod kakvi su koferi i torbe francuskog modnog giganta.

Izvor teksta: Sportal

Comments are closed.