Liverpool reuters

LIVERPUL NA PRODAJU
Oglasilo se rukovodstvo kluba

Fudbalski klub Liverpul uskoro bi mogao dobiti nove vlasnike, saopštila je to Fenvej Sports Grupa koja trenutno rukovodi klubom.

Dugo se već spekuliše o tome da li bi Liverpul mogao da promjeni vlasničku strukturu u bliskoj budućnosti, često se to odbacivalo od strane ljudi bliskih klubu, ali izgleda da gdje je bilo dima ima i vatre.

“Bilo je nekoliko promjena vlasnika i spekulacija u o novim vlasnicima u premijerligaškim klubovima u posljednje vrijeme i sada želimo transparentnost povodom vlasništva Fenvej Sports Grupe u Liverpulu. FSG je nedavno dobijala interesovanja od trećih lica da postanu dioničari u Liverpulu. FSG je rekao i ranije da bi pod pravim uslovima dozvolili nove dioničare u klubu ukoliko bi to bilo najbolje za interese Liverpula. FSG ostaje potpuno posvećen uspjesima Liverpula na i van terena”, stoji u saopštenju FSG..

Očigledno FSG ne bi bio spreman da potpuno izađe iz kluba, ali bi rado prihvatili nove investitore. Oni mogu doći takođe iz Sjedinjenih Američkih Država ili u vidu šeika koji su već koketirali i raspitivali se za “redse” nedavno. Zanimljivo bi moglo biti ukoliko američki vlasnici uđu u Liverpul jer bi to sigurno promjenilo transfer politiku budući da američki vlasnici troše samo onoliko koliko zarade.


Comments are closed.