Mnolas

MANOLAS PREDSTAVLJEN UZ LAVA!
Članovi ovog kluba su već Pjanić i Alkaser

Grčki fudbaler Kostas Manolas predstavljen je u Ujedinjenim Arapskim Emirata, a društvo mu je ni manje ni više pravio lav.

Manolas je u prethodnoj sezoni igrao za Olimpijakos a sada je potpisao je ugovor sa ekipom Šaraha, a vlasnici kluba odlučili su da iznenade 31-godišnjeg Grka.

Na predstavljanje je doveden lav, koji je ležao u neposrednoj blizini fudbalera, a djelovalo je da se Grk sasvim dobro drži, kao i da ne primjećuje kralja životinja. Međutim, kada je lav u jednom trenutku pustio glas i malo pokrenuo glavu ka napred to je uplašilo Manolasa koji je odmah povukao nazad.

Inače Šarah ima velike ambicije u ovoj sezoni i nakon tri kola u prvenstvu se nalaze na vrhu tabele sa maksimalnih devet bodova. Koliko su sve ozbiljno shvatili čelnici ovog kluba govori i činjenica da su ovog ljeta već dovedene neke fudbalske zvijezde poput  Miralema Pjanića i Paka Alkasera.

Manolas je u karijeri, pored Olimpijakosa u kojem je igrao u dva navarata, nastupao još za AEK, Romu i Napoli, a karijeru je počeo u grčkom Trasivolosu. Za nacionalni sastav Grčke odigrao je 42 utakmice a u listu strijelaca se upisao jedan put.


Izvor fotografije: Twitter/SharjahFC

Comments are closed.