Mbape

“SREĆAN SAM U PARIZU”
Francuz iznenađen natpisima

Zvijezda Pariz Sen Žermena Kilijan Mbape demantovao je medijske natpise o njegovoj želji da već u januaru napusti Pariz.

Francuz je rekao da je bio iznenađen kada je pročitao te vijesti.

“Nisam tražio odlazak u januaru. Informaciju koja je objavljena tog dana nisam razumio. Ni na koji način, direktno ili indirektno, nisam povezan sa tom informacijom”, kazaao je Mbape novinarima nakon što je njegova ekipa sinoć sa 1:0 savladala Olimpik Marsej u velikom derbiju Lige 1.

Svjetski mediji su pisali da je Francuzu navodno dosta neispunjenih obećanja predsednika PSŽ-a Nasera Al-Kelaifija, te da želi da napusti klub što je prije moguće.

“Bio sam šokiran tom viješću, kao i svi drugi. Ljudi možda misle da sam ja u to uključen, ali nisam”, dodao je Mbape i nastavio:

“Dremao sam kada je to objavljeno, moji najbliži su bili na utakmici mog mlađeg brata. Svi smo bili zatečeni kada smo saznali. Poslije smo sa tim morali da se pozabavimo, a mene je čekala utakmica Lige šampiona protiv Benfike. Samo sam želio da kažem da je to potpuna izmišljotina i da sam ovde jako srećan”, jasan je Mbape.


Izvor fotografije: AP

Comments are closed.