MEGAA

MEGIN VRTIĆ ŽELI U PLEJ OF!

Mega ima jako talentovan i perspektivan tim za ovu sezonu AdmiralBet Aba lige i pokušaće da ponovi uspjeh iz sezone 2015/2016 kada su igrali u plej ofu i došli do velikog finala.

Proširenje plej ofa na osam timova dalo je nadu “autsajderima” da se nađu u razigravanju a onda možda i odu do kraja. Tako i Mega kao najmlađi tim u ligi sa ovim novim formatom takmičenja vidi svoju šansu da dođe do plej ofa.

Tim je pun perspektivnih igrača i uprkos tome što su ostali bez nekih važnih igrača kao što je Nikola Jović, Karlo Matković i Boriša SImanić ali na njihova mjesta došli su kvalitetni mladi igrači. Mega je u prvi tim ubacio svoje mlade zvijezde Andriju Grbovića, Petra Kovačevića i Oleksandra Kobizstija ai jedan od najtalentovanijih mladih igrača Evrope Nikola Đuraišić trebao bi dobiti veću minutažu nego prošle sezone.

U novu sezonu Mega ulazi sa tri nova igrača Ahmad Rorijem, Jovanom Šljivančaninom i Dankom Brankovićem. Kada se tome dodaju igrači koji su ostali prošle sezone kao što je Luka Cerovina, Matej Rudan, Aleksa Uskoković i Malkom Kazalon ovaj tim izgleda jako zanimljivo i može da cilja koji su stavili pred sebe. i sigurno će ostvariti neke velike pobjede kao i prethodnih sezona.

Mega će imati i novog trenera jer dosadašnjeg Vladimira Jovanovića zamjeniće Marko Barać doskorašnji pomoćnik u stručnom štabu Igokee čiji je jedno kratko vrijeme i bio glavni trener. Barać će sigurno nešto novo donijeti mladom timu Mege čije igre treba pomno pratiti.

Fotografija: aba-liga.com


Comments are closed.