Nikola Mirotic Euroleague

“NAVIJAČI PARTIZANA IZVINITE”
Veliki Nikola Mirotić

Najbolji košarkaš Barselone Nikola Mirotić izvinio se navijačima Partizana koji nisu mogli da iskoriste svoje ulaznice i uđu u “Palatu Blaugrana” prošle večeri te posmatraju meč dva tima u Evroligi.

Najveći broj pristalica crno-bijelih koji je stigao u Barselonu, ostao je ispred dvorane budući da im je organizator, uprkos uredno kupljenim i na uvid datim ulaznicama – nije dozvolio da prisustvuju utakmici.

Nikola Mirotić je pomogao, kupio nekoliko i podjelio navijačima, ali mnogi su ostali uskraćeni za meč.

“Samo bih da kažem da sam uradio koliko je bilo do mene, nažalost oni koji su došli nisu mogli da gledaju meč, šta je – tu je. Pomogao sam par ljudi koji su uspjeli da dođu, ali situacija je takva”, rekao je Mirotić za klupsku TV Partizana.

Nedugo zatim, oglasio se i na Instagramu gdje se izvinio navijačima crno-bijelih.

“Ovom prilikom želim da se izvinim navijačima Partizana zbog incidenta koji je nastao oko kupljenih karata. Žao mi je što većina vas, iako ste kupili karte, organizovali put, niste bili u mogućnosti da prisustvujete utakmici zbog koje ste i došli. Nadam se da će se ovakve i slične situacije u budućnosti izbjeći i regulisati jasnim pravilima”, napisao je Mirotić na svom Instagram profilu.


Izvor fotografije: Euroleague

Comments are closed.