Izbori Pedja milosavljevic

NENAD BJEKOVIĆ NEĆE BITI PREDSJEDNIK FSS
Novi izbori naredne godine

Jedini predsjednički kandidat za mjesto na čelu Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Nenad Bjeković odustaće od bitke za tu poziciju, najavljuje “Sport klub”.

Mnogo bure podiglo se u Staroj Pazovi juče kada Skupština nije ispunila kvorum za izbor Nenada Bjekovića za predsjednika Fudbalskog saveza Srbije. On to, prema svemu sudeći, neće ni postati.

Pretpostavlja se da će Bjeković odustati od kandidature, a izbor predsjednika sačekaće prve mjesece u narednoj godini! U tom slučaju, izvjesno je, prvi čovjek FSS biće Branislav Nedimović čija je kandidatura pala u drugi plan u minulom periodu.

Delegati pojedinih regionalnih saveza, u prijepodnevnim satima, dobili su jasne smjernice da ne putuju u Staru Pazovu. Kako se proširila vijest o bojkotu, tako je od dolaska u Sportski centar FSS odustala i grupa uzdržanih. Navodno, glasački materijal, na ulazu u SC FSS, zadužila su 23 člana skupštinskog saziva. Oko Sportskog centra bila je prisutna i policija.

Nema sumnje da je ovakva slika nešto što ne bi smjelo da se događa uoči početka Svjetskog prvenstva gdje reprezentacija Srbije ima svoje ciljeve i ekipu i atmosferu kakva dugo nije viđena u nacionalnom timu.

Izvor teksta: sportske.net
Izvor fotografije: Starsport

Comments are closed.