MANUEL NEUER Manuel Nojer fudbaler Bajerna Minhen na utakmici UEFA Lige Sampiona protiv Crvene Zvezde na stadionu Rajko Mitic, Beograd 26.11.2019. godine Foto: MN PRESS
Fudbal, Liga Sampiona, Bajern, Crvena Zvezda

NOJER IMAO TRI OPERACIJE ZBOG RAKA
Otkrio teške detalje iz privatnog života

Manuel Nojer, golman Bajerna i reprezentacije Njemačke, otkrio je da je imao tri operacije zbog raka kože.

Nojer je otkrio da mu je dijagnostikovan rak kože na licu, zbog čega je morao da se podvrgne višestrukom hirurškom zahvatu. Zato se odlučio da lansira novi proizvod za njegu kože zajedno sa teniserskom i sunarodnicom Anđelikom Kerber.

“Oboje imamo istoriju kada su u pitanje kožne bolesti. Angelik ima hiperpigmentaciju izazvanu suncem, a u mom slučaju je rak kože na licu, koji sam morao da operišem tri puta. Zbog toga smo posebnu pažnju posvetili tome da ne pravimo kompromise kada je zaštita od sunca u pitanju, jer stalno treniram napolju i volim da provodim vrijeme u prirodi”, otkrio je Nojer na Instagramu.

Nojer je posljednji meč za Bajern branio početkom prošlog mjeseca kada se povrijedio u meču protiv Borusije iz Dortmunda. U Njemačkoj strahuju da bi možda mogao da propusti Mundijal u Kataru, ali postoje određeni nagovještaji da će se oporaviti. Njemačka se na Svjetskom prvenstvu nalazi u grupi sa Španijom, Japanom i Kostarikom.

Izvor teksta: Sportal
Izvor fotografije: MN Press

Comments are closed.