Mega

NOVI TIM I DRESOVI MEGE!

Mega je predstavila tim i nove dresove za novu sezonu AdmiralBet ABA liga koja počinje za osam dana i koja će donijeti najveća uzbuđenja ljubiteljima igre pod obručevima do sada.

Ekipa Mege će i ove sezone biti mlada i na taj način afirmisaće nove mlade košarkaške nade. Tim će sa kapitenskom trakom predvoditi Luka Cerovina, a uz njega u sastavu Mege biće: Danko Branković, Andrija Grbović, Oleksandr Kobzistij, Petar Kovačević, Ahmad Rori, Jovan Šljivančanin, Matej Rudan, Aleksa Uskoković, Malkolm Kazalon, Nikola Đurišić, Mihailo Mušikić, Luka Bogavac, Bogoljub Marković, kao i Asim Đulović i Aleksa Milenković koji će na dvojnu licencu igrati za Megu i OKK Beograd.

Prosječna starost ove ekipe je 20.1 godina, a uz nekolicinu novih igrača Mega ima i novog trenera, stručni štab, kao i tim menadžera. 

Marko Barać je na mejstu šefa struke naslijedio Vladu Jovanovića. Njemu će u stručnom štabu pomagati Tomislav Tomović i Đorđe Ilić, kondicioni trener biće Marko Sekulić a fizioterapeut Miloš Savić. Timski doktor je Uroš Stanković, a tim menadžer Novica Veličković koji je na toj funkciji naslijedio Milenka Tepića.

Fotografija:bcmega.net


Comments are closed.