Kolumbijac partizan

PARTIZAN POJAČANJE NAŠAO U KOLUMBIJI? (VIDEO)
Ni Cimirot, ni Haziza

S obzirom da su pripreme u Antaliji završene, a da Partizan još nikoga nije doveo od pojačanja, među navijačima crno-bijelih sve više ima sumnji u mogućnosti ekipe u drugom dijelu sezone, iako trener Gordan Petrić uvjerava da će njegov tim “sigurno biti bolji nego jesenas”.

Ipak, po povratku ekipe iz Antalije, večeras se pojavila i nova informacija da bi igrački kadar Partizana mogao da bude pojačan narednih dana.

“Sportski žurnal” je prenio svoja najnovija saznanja da je Partizan pojačanje našao u – Kolumbiji!

Navodno, u pitanju je 22-godišnji fudbaler tamošnjeg Miljonariosa – Kliver Moreno, koji bi u Humsku trebalo da dođe na pozajmicu, iako je ugovorom sa sadašnjim klubom vezan do kraja ove godine.

Po svemu sudeći, tokom proljeća bi trebalo da se nametne treneru Petriću, a da onda, ako sve bude teklo po planu, na ljeto uslijede i pregovori oko otkupa njegovog ugovora.

Moreno je i ponikao u Miljonariosu, to mu je u dosadašnjoj seniorskoj karijeri jedini klub, a sada će prvi put promijeniti i klub, i državu, i kontinent, pa je pitanje koliko vremena će mu biti potrebno za adaptaciju.

Prema “Transfermarktu”, do sada je u prvom timu Miljonariosa odigrao 34 utakmice, bez gola ili asistencije, a tržišna vrijednost mu se trenutno procjenjuje na 250.000 evra. Prije godinu i po je na istom mjestu procjenjivan na 550.000 evra…

Izvor teksta: sportske.net
Izvor fotografije: Screenshot/YouTube/Millionarios FC Oficial

Comments are closed.