Pavlović i Lukić

PAVLOVIĆ I LUKIĆ POSLIJE BRAZILA
‘’Moramo da zaboravimo taj meč’’

Dan od neuspješnog starta na Mundijalu fudbaleri Srbije izašli su pred kamere u trening kampu Al Alarabija. Pred novinarima su se našli defanzivac Strahinja Pavlović i Saša Lukić.

Pomenuti dvojac bio je jedan od rijetkih svijetlih tačaka na Lusailu protiv moćnog „Selesaa“, koji je pokazao veliku razliku u klasi.

“Jednostavno smo igrali protiv jedne od najboljih reprezentacija na svijetu. Ako je neko pomislio da će biti lako s njima prevario se. Izjednačeni smo bili u prvom poluvremenu. Da je moglo bolje moglo je, trebalo je da budemo hrabriji, ali se nešto pita i protivnik. Moramo da gledamo naprijed i pozitivno, da sve bude u redu. Najbitniji su nam sada Kamerun i Švajcarska“, rekao je Lukić.

Pričao je o markiranju Nejmara.

“Bio je veliki izazov, jedan je od najboljih na svijetu. Moraš da budeš skoncentrisan 90 minuta, uradili smo dobar posao u prvom dijelu, kako ja, tako i cijela ekipa. Nismo nastavili tako u nastavku. Moramo da budemo iskreni, da zaboravimo Brazil jer nam je Kamerun najvažniji.

Strahinja Pavlović ističe da je utakmica bila teška:

“Bila je teška utakmica, bili su bolji i uspjeli su da pobjede. Znali smo i prije da će Kamerun i Švajcarska biti važniji. Ako pobijedimo obje idemo dalje“, jasan je Pavlović.

Dotakao se i rano dobijenog žutog kartona.

“Nije prijatno kada dobijete žuti karton na početku, to je bilo pretjerano jer je bio prvi start, a nisam imao namjeru jer sam išao na loptu. Utiče to na nas, ali moramo da budemo spremni na sve. Bio sam pažljiviji, trudio sam se da ne napravim faul i na kraju sam uspio da odigram do kraja“, rekao je Pavlović.

Izvor teksta: Sportal
Izvor fotografije: FSS

Comments are closed.