Trening Srbije

PIKSI DRŽAO RIJEČ (FOTO)
Nove informacije o Kostiću

Imao je šta Dragan Stojković da kaže reprezentativcima Srbije.

Poslije poraza od Brazila se izjasnio da su igrači izgledali fizički katastrofalno, tražio je neke odgovore od igrača, ali je tražio i opravdanje u neigranju Kostića, kao i zbog povreda Vlahovića i Mitrovića.

Danas je na programu trening, naš Ivan Cvetković je na licu mjesta i istakao je da je Dragan Stojković prilično dugo govorio igračima, a da su ga oni slušali i da se pritom nije čula ni riječ sa strane.

Mrtva tišina okolo i Piksijeva riječ u sredini. Ivan nam javlja i da se on ne vidi od ostalih koji su ga okružili, što definitivno znači da je vrijeme za preispitivanje.

Piksi je držao govor duže od 20 minuta, a onda se trening nastavio poslije velikog aplauza svih prisutnih. Ima i dobrih vijesti. Filip Kostić je trenirao normalno, baš kao i svi ostali.

Radilo se uglavnom na oporavku od utakmice, bilo je i zanimljivih detalja poput Živkovića koji je brisao kopačke Rajkoviću koji je dao gol od prečke, što govori da je atmosfera u ekipi i dalje dobra i uliva blagi optimizam pred utakmicu sa Kameruncima.

Izvor teksta: sportske.net
Izvor fotografije: Ivan Cvetković

Comments are closed.