Moranr Bar

PODMLAĐENI MORNAR CILJA PLEJ OF!

Mornar-Barsko zlato u novom sastavu pokušaće da u ovoj sezoni AdmiralBet Aba lige po treći put se domogne plej ofa u ovom takmičenju.

Barani su prethodno 2018. i 2021. godine bili učesnici plej ofa a u prošloj godini su podbacili bili tek 9. daleko od borbe za plej of. Zbog toga su se ove sezone odlučili za velike promjene.

Trener Mihailo Pavićević vodiće šestu uzastopnu sezonu tim iz Bara. Od prošle sezone zadržao je u ekipi Nemanju Vranješa, Vladimira Mihailovića, Milija Mikovića i trojicu omladinaca Marka Veskovića, Balšu Živanovića i Vladimira Marljukića.

Stoga je barski tim na tržištu bio jako aktivan. U tim su stigli Petar Vujačić, Marko Kovačević, Fets Rasel sa Univerziteta Merilend koji je u prošloj sezoni imao jako dobre nastupe, Mbake Diong, Dalonte Braun, Antonio Vranković, Luka Ščuka, Marko Pecarski a posljednja akvizicija je sjajni šuter Džastin Pirs.

Pogledom na ovaj tim primjetno je da su mnogo podmlađeni u odnosu na godine ranije i zato će biti jako zanimljivo ispratiti da li će ovi mladići biti sposobni da iznesu zahtjeve kakve očekuju navijači Barana.

Da li mogu ući u plej of to trenutno niko ne može da kaže ali da će da igraju bitnu ulogu i biti u užem krugu to sigurno.

Fotografija: Aba-liga.com


Comments are closed.