Stadion trebinjelive

REFLEKTORI USKORO NA “POLICAMA”, STIŽE I TEREN SA VJEŠTAČKOM TRAVOM
Trebinjci dobijaju bolje uslove za rad svih fudbalskih kategorija

Fudbalski klub Leotar započeo je radove na izgradnji pomoćnog terena sa vještačkom travom.

U bivšoj kasarni biće izgrađen fudbalski teren sa umjetnom travom, čiju će izgradnju zajednički finansirati Grad Trebinje i Fudbalski savez Republike Srpske. Teren će, kako kažu za u Gradskoj upravi, biti izgrađen na postojećem fudbalskom terenu i prva faza radova treba da počne već u februaru.

“U prvoj fazi radova predviđeno je da se izvrši nivelacija postojećeg terena nasipanjem materijala do nivoa putne infrastrukture, zatim da se izgradi drenaža i podloga sa vještačkom travom te postavi zaštitna ograda”, rekao je načelnik Odjeljenja za kapitalne investicije Danilo Ilić.

Ilić je istakao da prema planu, teren treba da bude završen do ljeta, a da će Grad finansirati građevinski dio radova čija je vrijednost oko 480.000 KM, dok će Fudbalski savez Srpske finansirati umjetnu podlogu.

“Građevinski dio radova povjeren je trebinjskoj firmi ‘Bejat plus’. U drugoj fazi radova, za koje će tender biti raspisan naknadno, predviđena je izgradnja rasvjete, svlačionica i video nadzora”, naveo je Ilić.

Izgradnjom ovog terena, omladinska škola FK Leotar i prvi tim će konačno dobiti optimalne uslove za rad i na taj način će se “rasteretiti” glavni teren u Policama, koji je trenutno mjesto održavanja treninga i utakmica svih selekcija kluba.

Uporedo sa ovim radovima, radi se i na reflektorima, a kako su iz Leotara rekli radovi idu i brže od očekivanog, te će uskoro zasijati reflektori na Policama.

Izvor teksta: TrebinjeLive.info
Izvor fotografije: Trebinjelive

Comments are closed.