BRIGHTON, ENGLAND - AUGUST 29: Reece James of Chelsea  during the pre-season friendly between Brighton & Hove Albion and Chelsea  at Amex Stadium on August 29, 2020 in Brighton, England. (Photo by Darren Walsh/Chelsea FC via Getty Images)

RIS DŽEJMS PROPUŠTA SVJETSKO PRVENSTVO
Hendikep za Englesku

Desni bek fudbalske reprezentacije Engleske fudbaler Čelzija Ris Džejms zbog povrede koljena propustiće predstojeće Svjetsko prvenstvo u Kataru.

Nakon povrede u meču Lige šampiona protiv Milana, mnogo se spekulisalo o tome da li će pouzdani desni bek biti spreman za Mundijal. Međutim, Čelzi se zvanično oglasio rekavši da njihovog desnog beka po preporuci specijaliste očekuje pauza od osam sedmica što ga definitivno isključuje kao jednog od putnika u Katar.

To bi moglo da znači da će selektor “Gordog albiona” Geret Sautgejt ipak pozvati beka Liverpula Trenta Aleksander Arnolda iako je njegova forma vrlo loša kada je defanziva u pitanju. Ne treba zaboraviti ni Arsenalovog Bena Vajta, međutim kao prvi izbor nameće se Kajl Voker. Vidjećemo kako će ovaj problem riješiti Sautgejt koji se našao na velikim mukama.


Izvor fotografije: Premier league

Comments are closed.