EPA RONALDO

RONALDA NEĆE NI U ČEMPIONŠIPU
Neće ga ni Njukasl ali hoće njegovi vlasnici

Kristijano Ronaldo više nije član Mančester junajteda i sada mjerka najbolje ponude.

Ipak, kao i ljetos kada su Žoržu Mendešu svi zatvorili vrata zbog Ronaldovog ega i ogromne plate, situacija se nije promijenila ni sada.

Portugalac mašta o klubu u Ligi šampiona, ali takvih ponuda nema. Da bude sve još smješnije, ne žele ga ni – Njukasl ni Barnli!

Edi Hau je jasno stavio do znanja da ima svoj sistem, da eventualno može da dovede mlade igrače i da gradi dugoročan projekat. Prema svemu onome što je Njukasl do sada uradio sa bogatim vlasnicima iz Saudijske Arabije, Ronaldov dolazak bi bio potpuno nelogičan. 

Ipak, vlasnici imaju drugu ideju – da dovedu Ronalda, ali ne u Njukasl, već u njihov drugi klub – Al-Nasr! 

Nije tajna da je Ronaldo ljetos već odbio jednu ponudu iz Saudijske Arabije, spekuliše se da je to bio Al-Hilal, koji mu je nudio astronomskih 350 miliona evra, što je Portugalac i potvrdio u nedavnom intervjuu za Pirsa Morgana koji je i doveo do rastanka sa Junajtedom, kao i njegove prodaje. 

Ronaldo tada nije bio zainteresovan, čekao je ponude iz Lige šampiona, a pitanje je šta će sada uraditi ako ne dobije nijednu takvu. 

Vensan Kompani, menadžer Barnlija, takođe se nasmijao na ideju da dovede Ronalda, pošto je sinoć u emisiji rekao:

“Ronaldo u Barnliju? Neka hvala, nama su potrebni igrači koji mogu da trče”. 

Kako sada stvari stoje, Njukasl nema namjeru da ga dovede, odnosno Edi Hau, Barnli sigurno ne bi ni bio opcija, više je bilo zanimljivo zbog riječi Vensana Kompanija.

Engleski mediji sada takođe ističu da Čelzi više nije zainteresovan, iako se pominjao ljetos, “plavci” više nisu opcija. 

Za to vrijeme, Ronaldo kreće u pohod na svjetski tron, a AdmiralBet nudi odličnu kvotu 2,15 da će pogoditi u bilo kom trenutku na meču protiv Gane.

Izvor teksta: sportske.net
Izvor fotografije: EPA/EFE

Comments are closed.