Ronaldo i Messi

RONALDO I MESI U ISTOM KLUBU
Na pomolu velika transfer bomba

Sada već sigurno znamo da je epizoda Kristijana Ronalda u Mančester junajtedu gotova, a nove vijesti govore da je već jasno gdje će nastaviti karijeru! Kako prenose engleski mediji on ide pravo kod Dejvida Bekama u Inter iz Majamija.

Kako je ovaj klub ostao bez svoje najveće zvijezde Gonzala Iguaina, koji je završio karijeru, pojavila se potreba za novom zvijezdom, a i prostor u budžetu. Sada su najveće zvijezde tima Kjeran Gibs i DeAndre Jedlin, a već u januaru će navodno stići Kristijano.

Ovo podržavaju i čelni ljudi MLS-a koji su spremni da pomognu u ovom transferu i uradiće sve kako bi jedan od najboljih igrača u istoriji stigao u njihovu ligu. Ne bi ovo bilo prvi put da se nešto tako dešava, pošto je Pele još 1975. godine zaigrao za Njujork Kosmos.

Ovo nije jedina želja Bekama, MLS i Inter Majamija, jer oni hoće da iskoriste to što Lionelu Mesiju ističe ugovor na kraju sezone i hoće da ga dovedu i upare sa Kristijanom na kraju sezone u Evropi. Mesi je najavio da bi polako mogao u penziju, a praktično se oprostio od nacionalnog tima kada je rekao da će mu ovo biti posljednje Svjetsko prvenstvo na kome će igrati.

Što se Kristijana tiče, on ni sa saigračima u nacionalnom timu nije u najboljim odnosima i vidjeli smo da je u svlačionici i na treningu bilo problema sa Brunom Fernandešom. Veliko je pitanje ko je sada spreman da poslije svih problema u Juventusu, Mančester junajtedu i Portugalu spreman da ga dovede, tako da bi mogao da se zaputi u MLS.

Izvor teksta: Mondo
Izvor fotografije: Getty Images/GOAL

Comments are closed.