Ronaldo leave bench totenham

RONALDO ODBIO DA UĐE U IGRU
Ovo je bio drugi put zato postoje posljedice

Menadžer Mančester junajteda Erik ten Hag potvrdio je da je Kristijano Ronaldo odbio da uđe u igru na meču sa Totenhemom.

Zbog tog poteza portugalski fudbaler neće biti dio tima Mančester Junajteda za subotnji derbi protiv Čelzija u Premijer ligi, saopštio je klub sa Old Traforda.

“Da, odbio je da uđe. Ako pitate šta smo pričali, to ostaje između Ronalda i mene. Saopštenje kluba je veoma jasno. On ostaje važan dio tima. Ja sam menadžer, odgovoran sam za kulturu ovde i moram da uspostavim određene standarde i vrijednosti, kao i da ih kontrolišem. U timu, imamo te vrijednosti i ja ih kontrolišem. Poslije Valjekana, rekao sam mu da je to neprihvatljivo, ali ne samo njemu, već svima. Ovo je bio drugi put, a za to postoje posljedice. Nedostajaće nam sutra. To je minus za postavu, ali ovo je bilo važno zbog navika i mentaliteta u grupi, sad moramo da se koncentrišemo na meč sa Čelzijem, to je važno”, kaže Ten Hag.

Menadžer “Đavola” je dodao da će portugalac imati vremena da razmisli o svemu.

“To važi i za sve druge, rekao sam na početku sezone, sljedeći put će biti konsekvenci. U suprotnom, kad živite zajedno i igrate, fudbal je sport u kom morate da ispunite određene standarde. A ja moram da ih kontrolišem”, poručio je Ten Hag.

Junajted je na svom terenu pobjedio Totenhem sa 2:0 u Premijer ligi, a Ronaldo nije igrao, već je utakmicu gledao sa klupe za rezervne igrače koju je napustio u 89. minuti uprkos tome što su bile izvršene samo tri od mogućih pet izmjena.


Izvor fotografije: Belga

Comments are closed.