Kristijano Ronaldo (3)

RONALDO PRIHVATA PRINČEV POZIV
Novi klub na pomolu

Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo ne isključuje mogućnost odlaska u saudijski Al Nasr ove zime.

Nakon što je raskinuo ugovor sa Mančester Junajtedom, Kristijano Ronaldo je bez kluba, ali to ga ne brine previše budući da se trenutno nalazi u Kataru gdje sa svojom reprezentacijom danas započinje turnir. To mu je trenutno jedina okupacija. Želi da se domogne “boginje” baš kao i Lionel Mesi i tako svrsta svoje ime, vjerovatno, na vrh istorijske knjige fudbala.

Ipak, poslije Svjetskog prvenstva, krenuće u intenzivnu potragu za klubom. Jedan od onih koji su obnovili svoje interesovanje jeste saudijski Al Nasr. Princ Faisal bin Turki koji stoji iza kluba spreman je da ponovo pozove Portugalca kako bi razgovarali o saradnji koja bi mogla da premaši apsolutno sve sportske rekorde. Naime, ljetos je Al Nasr, prema informacijama “Marke” ponudio Ronaldu 242.000.000 dolara za dvije godine ugovora.

Kristijano je to tada odbio u želji da se takmiči u Ligi šampiona i bude u konkurentnim takmičenjima na evropskoj mapi, ali to mu se baš i nije obistinilo, pa bi sada mogao da promjeni viđenje.

Naravno, trenutno je ovo daleko od bilo kakve realizacije, ali podizanje i promocija fudbala u Saudijskoj Arabiji, posebno nakon istorijske pobjede nad Argentinom, uz basnoslovan novac, mogla bi da motiviše Ronalda da krene put ove bogate zemlje.

Izvor teksta: sportske.net
Izvor fotografije: AP Photo

Comments are closed.