ronaldo i benzema

RONALDO UMJESTO BENZEME
Odluka na Perezu

Karim Benzema zbog povrede neće nastupati na Mundijalu u Kataru. Pored Francuske koja je lišena pomoći najboljeg igrača svijeta ove godine i Real Madrid strahuje od duže pauze francuskog golgetera.

On će imati vremena s obzirom da ne igra na Mundijalu da se oporavi, ali je jasno da osjeća teret godina. Ono što je nevolja je da nema pravu zamjenu u Realu. Anćeloti je tražio napadača tokom ljeta, ali su gornji ešaloni kluba odlučili da mu nije potreban. On među rezervama ima Marijana Lopeza kome ne vjeruje, može da pokušava sa Rodrigom, ali pravog golgetera nema.

Ono što se sada navodi kao opcija, ali na insistiranje Mendeša je da se Ronaldo vrati u Real, na šest mjeseci.

Poslije ispada u Junajtedu i oštrih riječi na račun kluba i trenera Ten-Haga, jasno je da za njega mjesta više nema. Ostaje mu još pola godine ugovora. Klub traži legalan način da raskine ugovor i da ne plati Kristijana, ili da eventualno postigne dogovor o odšteti, a Real bi se pojavio kao izlaz iz snova.

Evo i zbog čega.

Kristijano je spreman na sve i da oprosti novac, kako bi se vratio u Real. On bi potpisao na šest mjeseci, sa eventualno opcijom za produžetak, ali bi takođe smanjio finansijska očekivanja na minimum.

Mendeš gura ovu soluciju, ali treba slomiti Pereza. Loše su se on i Ronaldo rastali kada je igrač odlazio u Juve i ne jednom, Florentino je rekao da je priča oko Ronalda završena. Ipak, ako političar u Perezu proradi, ako sračuna benefite, ako Anćeloti bude pritiskao za takvo rješenje, ko zna, možda vidimo senzacionalni rasplet.

Izvor teksta: sportske.net
Izvor fotografije: Getty Images

Comments are closed.