KS RS NASLOVNA

RUKU POD RUKU (FOTO)
AdmiralBet i KS Republike Srpske postigli dogovor o sponzorstvu

Košarkaški savez Republike Srpske i AdmiralBet postigli su dogovor o generalnom sponzorstvu Prve lige Republike Srpske u muškoj i ženskoj konkurenciji. Takmičenje će, kako je danas saopštio predsjednik Saveza Aleksandar Đurđević, u narednih godinu dana nositi zvanični naziv AdmiralBet Prva liga Republike Srpske.

“Sva sredstva koja će biti dobijena kroz sponzorski ugovor biće iskorištena da se našim klubovima koji se takmiče u Prvoj ligi Republike Srpske daju olakšice. Upravni odbor će odlučiti da li će to  biti kroz neku vrstu direktnog novčanog davanja ili kroz neka oslobađanja od dadžbina“ rekao je Đurđević.

AdmiralBet je sponzor ABA lige i Prve košarkaške liga Srbije i čast je, kako je rekao Đurđević, biti u takvom društvu kada je košarkaški sport u pitanju.

“Ugovor ćemo potpisati za jednu takmičarsku sezonu. Nadam se da da ćemo kroz dobru saradnju obezbijediti da ta saradnja bude dugoročna i da u narednih sezonama AdmiralBet bude sponzor prvih liga, i muškoj i ženskoj konkurenciji Košarkaškog saveza Republike Srpske“ rekao je Đurđević.

AdmiralBet je svjetski poznati brend koji je prisutan na našim prostorima od 01. novembra sa 21 poslovnicom i online.

“Ispred AdmiralBeta moram da kažem da nam je i čast i zadovoljstvo što imamo mogućnost da podržavamo društveno odgovorne projekte, da ulažemo u mlade ljude i sport. Zadovoljstvo nam je što smo od danas i zvanično generalni sponzor košarkaškog saveza i nadamo se da će biti na obostrano zadovoljstvo“ istakla je marketing menadžer AdmiralBeta Vanja Hoptijan.

Košarkaški savez Republike Srpske nedavno je obilježio 30 godina postojanja i zadovoljstvo je veće, što je u istoj godini Prva liga Republike Srpske danas dobila i kvalitetnog sponzora, istakao je Đurđević.


Izvor fotografije: Ustupljene fotografije
Tagovi: Nema ponuđenih tagova

Comments are closed.