Profimedia Katar

ŠESTI DAN MUNDIJALA
Šta nas očekuje danas

Danas su na programu četiri utakmice na Mundijalu u Kataru kojima će početi drugi krug u grupama A i B. Već danas bi mogli da saznamo neka imena za drugi krug ali i one koji mogu da pakuju kofere za put kući.

Raspored utakmica:

Vels – Iran(11.00)

Katar – Senegal (14.00)

Holandija – Ekvador (17.00)

Engleska – SAD (20.00)

Grupa A

Ova grupa danas bi mogla da ima svoj rasplet ili bar njegove obrise. Domaćin Katar, koji ništa nije pokazao u prvom meču od 14.00 časova igraće protiv Senegala koji je do sam kraj meča odlično parirao Holandiji. Ukoliko domaćin izgubi ovaj meč prvenstvo je za njega završeno isto vrijedi i za Senegal. Međutim, ni neriješen rezultat ne bi mnogo pomogao ni jednim ni drugima ali sigurno da bi Senegal imao nešto veće šanse jer poslijednje kolo igra protiv Ekvadora dok se domaćin sastaje sa Holandijom. U drugom meču ove grupe pomenuta Holandija sastaće se sa Ekvadorom. Favoriti su izabranici Luja Van Gala ali Ekvador je čvrsta ekipa predvođena iskusnim Valensijom i uz dosta mladih igrača i sigurno će tražiti svoju šansu jer već danas i jedni i drugi mogu da obezbijede prolaz dalje.

Grupa B

Današnji program otvoriće Vels i Iran. Podjednake kvalitetom ekipe i “bljesak” jednog igrača može da riješi ovaj meč i jednu od reprezentacije stavi u dobar položaj pred posljednje kolo a drugu u poziciju da se sprema kući. U drugom meču kojim će biti završen ovaj dan Engleska ima ulogu velikog favorita protiv Sjedinjenih Američkih Država ali i tradiciju protiv sebe jer ih nikada nisu pobijedili na Svjetskim prvenstvima. Vidjećemo da li je danas taj dan da se ispiše nova stranica istorije.

Kakav ste vi prognozer pokažite na admiralbet.ba uz najbolje kvote i najširu ponudu igara.


Izvor fotografije: Profimedia

Comments are closed.