Doncic

SLOVENCI BANČILI PRED POLJSKU?

Kako piše portal BHbasket košarkaši Slovenije imali su žurku do pet časova ujutru noć pred utakmicu sa Poljskom.

Nakon tog meča, i sami košarkaši izašli su u javnost samokritični, prednjačili su najveće zvezde Luka Dončić i Goran Dragić, ali mediji iz regiona sada prenose malo drugačiju priču.

“Mamurni od pića i ića, ‘zmajčeki’ su izašli na megdan ‘napaljenoj’ i šuterski raspoloženoj Poljskoj. Provelo su se kao bosi po trnju. Svoje slabosti ispoljavali su na sudijama, a nakon utakmice na konferenciji za medije Luka Dončić, vođa ekipe, posipao se pepelom. Očito ne bez razloga jer je dobro znao šta su napravili samo 15-ak sati prije veoma bitne utakmice. Slovenci su pijanku vešto sakrili, gurnuli pod tepih, ali je kod javnosti u Sloveniji ostao opor utisak nakon utakmice četvrtfinala i poraza od Poljske. Sad bar znaju o čemu je riječ”, prenio je pomenuti portal.

Kada na to dodate još pojedine stvari koje nisu vezane za samu igru Slovenaca, greške u organiziciji FIBA prilikom transporta do hale, kao i privatnu tužbu Luke Dončića protiv majke zbog spora oko komercijalnih prava, sasvim je sigurno da je sve to uticalo i na igre ekipe koja je branila evropsko zlato…


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *