Geri Nevil

ŠPANCI MU OČITALI LEKCIJU
Zbog ove izjave Nevilu se smije svijet

Geri Nevil se obrukao u analizi tokom Svjetskog prvenstva. Uoči meča Španije i Kostarike dao je izjavu zbog koje mu se sada svi smiju. U potpunosti je potcijenio tim Luisa Enrikea i to protiv ekipe koja je svakako jedan od autsajdera u toj grupi. Nije vjerovao da “crvena furija” može da bude raspucana u napadu.

Kada se pojavio sastav Španije za taj meč, u kom su napad predvodili Feran Tores, Marko Asensio i Dani Olmo, legendu Mančester Junajteda pitali su šta misli o timu.

“Okej je, ali nema tu golova”, izgovorio je Nevil dok je pored njega sjedio Grejem Sunes. I on se nasmijao, a onda su i Nevil i analitičari “Skaj sportsa” dobili lekciju od španskog tima.

Meč je završen lakom i ubjedljivom pobjedom (7:0), a najraspoloženiji bili su upravo napadači. Prvo je pogodio Olmo u 11. minutu, pa Asensio u 21, onda u 31. Tores sa penala. Tores je nastavio šou golom u 54. minutu, pa je onda u 74. pogodio Gavi. Tačku na meč u završnici stavili su Soler u 90. i Morata u 92. minutu. U narednom meču Španija igra protiv Njemačke, pa na kraju protiv Japana koji je iznenadio Nijemce. Vidjećemo kakve procjene će za te duele imati Nevil.

Izvor teksta: Mondo
Izvor fotografije: Football 365

Comments are closed.