Janis-Adetokumbo

SRAMOTNO PONAŠANJE JANISA (VIDEO)
Grk napravio skandal poslije poraza

Janis Adetokumbo napravio je skandal poslije poraza njegovih Baksa u Filadelfiji.

Milvoki je izgubio od Filadelfije u NBA ligi (110:102), a u centru pažnje bio je Grk Janis Adetokumbo, kako zbog njegove skromne role na terenu, tako i zbog skandala koji je napravio van terena. Frustrirani Adetokumbo se mučio sa linije penala, dao je samo 4 od 15 slobodnih bacanja, u procentima to iznosi skromnih 26 odsto. Pored očajnog šuta sa slobodnog bacanja, nije uspio ni da pronađe šut za tri, pa je ubacio tek jednu trojku od pet šutnutih i time olakšao posao Džoelu Embidu i njegovim Siksersima.

Ono što je privuklo najviše pažnje je primitivno ponašanje dvostrukog MVP NBA lige, koji je poslije meča ušao u konflikt sa radnicima u “Vels Fargo centru”. Bio je bijesan zbog lošeg šuta sa linije penala, htio je da nastavi da šutira po završetku susreta i onda je nastao haos sa ljudima koji su samo željeli da rade svoj posao. Uslijedila je žustra rasprava, čak je i odgurnuo merdevine, koje su mu očigledno smetale i pokazao je svoju lošu stranu.

Imaće priliku Janis da se iskupi za loše partije, pošto Bakse očekuje serija od četiri utakmice kod kuće. Greške iz igre vjerovatno će uspjeti da unaprijedi u narednim duelima, ali ovo što je uradio po završetku utakmice ne priliči jednom od najboljih igrača na planeti.

Izvor teksta: Mondo
Izvor fotografije: Profimedia

Comments are closed.