609316_-mdj1625-1_f

SRPSKI KOŠARKAŠI STIGLI U BEOGRAD “NIJEMI” I POGNUTE GLAVE!

Nakon katastrofalnog nastupa na Evropskom prvenstvu u košarci i poraza od Italije u osmini finala reprezentativci Srbije vratili su se za Beograd mirno i bez velike pompe.

Niko nije planirao da će se srpska reprezentacija ovako rano vratiti sa turnira. Po predviđanjima prije i tokom turnira bili su viđeni kao jedan od glavnih favorita za osvajanje zlatne medalje ali na kraju su takmičenje završili prije četvrtfinala. Takav rezultat teško je pao i reprezentativcima. Oni su bili vidno neraspoloženi pa su pored novinara prošli pognute glave, a nije bilo ni izjava za medije nakon što su stigli na aerodrom u Surčinu. Nikola Jokić jedina svijetla tačka meča sa Italijom nije dao izjavu ni nakon meča protiv italijanske reprezentacije, već je nakon poraza koji mu je teško pao samo prošao i otišao do svlačionice. 

Sa srpskim timom na letu iz Berlina nije bilo selektora Svetislava Pešića. Iskusni trener će kasnije u toku dana doputovati u Srbiju zajedno sa ostatkom delegacije, a njihov let će ići preko Beča. Nije poznato zašto se Košarkaški savez Srbije odlučio da delegaciju koja je bila u Berlinu podijeli na dva dijela, ali je sada jasno da su u prvoj turi doputovali samo igrači koji su predstavljali zemlju na Evropskom prvenstvu.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *